fbpx
 • Michiel Fischer
  Meer Info
  Privé Training
  Studiofotografie
  Privé Training
  Studiofotografie
 • Meer Info
  Driedelige Zomeravondcursus Portretfotografie
  12, 19 en 26 juni '24
  19:00 - 21:30
  Driedelige Zomeravondcursus Portretfotografie
  12, 19 en 26 juni '24
  19:00 - 21:30

Daglichttraining cursusboek door Michiel Fischer

 

Met trots presenteren we in de Zoom Academy het gloednieuwe cursusboek: ‘Daglichttraining door Michiel Fischer’!  In dit boek onthult Michiel voor het eerst al zijn technieken om met het bestaande daglicht spectaculaire portretten te maken van studio-kwaliteit.

Er is een speciale bundel samengesteld door Zoom en is nu te bestellen. Je kan nog een extra korting krijgen tijdens het afrekenen van €5,-met jouw persoonlijke kortingscode: MICHIEL5

.

Zoom Academy

Online Cursus Lichttraining door Michiel Fischer

 

Ontdek de kunst van lichtbeheersing met Michiel Fischer in de exclusieve online cursus Lichttraining op de Zoom Academy. Deze cursus biedt inzicht in complexe lichtopstellingen, controle over schaduwen, diepte, huidtinten en achtergronden, begeerd door vele fotografen.

.

Zoom Academy

Je ervaringen delen?

 

Wil je je ervaringen delen van het werken in de studio of van een deelname aan een training? Druk dan op de knop hieronder en laat een review achter.

Schrijf hier je review

Inspirerende Lichttraining

16 september 2023

Weer een goede lichttraining gehad in de proffesioneler studio van Michiel Fischer

Michiel en zijn rechterhand Walter zijn vakmensen op het gebied van Licht. Zij bezitten zoveel deskundigheid waardoor je geïnspireerd raakt om zelf ook te expirimenteren. Die ruimte geven ze ook. Je maakt in no time verbluffende foto’s.

Ook hun enthousiasme werkt aanstekelijk!

Vakmensen die hun kennis graag delen.

Deze training/workshop is een aanrader.

Ze gaan mij vaker terugzien.

Paul Blahowetz

Licht training

3 juni 2023

Heel veel geleerd over licht. Het opbouwen van verschillende licht opstellingen. Duidelijke en rustige uitleg. Ik toch ook af en toe model staan, wat voor een nieuwe ervaring was voor mij. Zeker een aanrader.

Groet Robin

Robin van maanen Robinotof

Verfrissende Workshop!

16 oktober 2022

Wat een leuke middag even anders dan anders! Heel veel geleerd over het licht van Michel! Ik ben niet echt een technisch fotograaf en werk veel op mijn gevoel. Wat fijn dat Michel dit zo goed begrijpt en het dan ook uitlegt dat ik het makkelijk kan volgen! Heeeeel leerzaam! Dit smaakt naar meer! 🙂

Joyce

Zeker een tweede keer vatbaar.

2 juli 2022

Als foto en videograaf was dit zeker een waardevolle workshop. Michiel heeft al velen jaren ervaring in het vak en kent talloze tips and tricks die hij met plezier aan je over wilt brengen. De workshop was ook goed geregeld met een goede voorbereiding, modellen, eten en Walter. Het was ook super leerzaam om met andere deelnemers te sparren over het vak. Ik was van 10 tot 17 nog lang niet uitgeleerd, dus zeker een tweede keer vatbaar.

Kristian Krijgsman

Model staan tijdens workshop

14 maart 2022

Milan mocht eens model staan tijdens een workshop lichttraining en hij vond het geweldig! Er hing een hele fijne sfeer, het was gezellig, er waren leuke mensen en hij heeft er prachtige foto’s aan over gehouden. Hij heeft het er nog weleens over!

Voor herhaling vatbaar.

Mijn vader was die dag mee en ook hij was onder de indruk. Een topdag!

Cindy Trouerbach

Leerzame training

13 maart 2022

Ik was dit weekend voor de tweede keer bij een training aanwezig. Opnieuw super veel geleerd! Fijn om met andere professionals een dag alleen maar op licht te focussen. Zin om met mijn opgegane kennis aan de slag te gaan.

Isabelle

Heel leerzaam!

13 maart 2022

Wat was het een leerzame dag! Je krijgt er enorm veel energie van. Michiel en Walter delen hun kennis graag en dat merk je aan hun enthousiasme waarmee ze uitleg geven. Ben thuis meteen aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen in mijn eigen omgeving en in mijn eigen werkroutine.

Nena Sahetapy

Beste coach die je kan vinden!

13 maart 2022

Licht en Michiel, Michiel en licht. Er is geen betere combinatie die je kan bedenken. Daarnaast is dit alles in de prettige studio 34X wat een grote snoepwinkel is voor fotografen! Alles waar je van droomt kan Michiel, wil Michiel je leren en hij heeft de beste spullen!

Saskia Wesseling

Fantastische training.

10 maart 2022

Geregeld kom ik met een leuke club fotografen, mijn vaste visagiste en prachtige modellen naar de lichttraining van Michiel! Topdagen zijn dit! Zijn vakkennis deelt hij op een enorm bevlogen manier met ons en je gaat moe en enorm voldaan weer naar huis! Wat een beleving, iedere keer weer! Michiel is een topper en een lieve vriend!

Anne Weidinger

Prachtige studio !

10 maart 2022

Al een aantal keren mee mogen genieten van deze mooie studio!

Mijn dochter heeft fantastische foto’s mogen ontvangen van deze leuke en leerzame lichttrainingen. Ze staat graag model en ze vindt het geweldig! Michiel zorgt ervoor dat het voor alle partijen een leuke en succesvolle dag wordt. Een echte aanrader !

Fransis van der Werf

Toptrainingen!

10 maart 2022

Ik heb 2 keer een lichttraining gevolgd bij Michiel. 1 keer een 1 op 1 workshop waar Michiel me veel geleerd heeft over het opstellen van licht en een 2e keer samen met een aantal andere cursisten waar we veel verschillende lichtopstellingen hebben opgezet en uitgeprobeerd. Zeker een grote meerwaarde! Erg leerzaam!

Marjolein Bröring

Lichttraining Studio34x

15 mei 2021

Twee weken geleden

1 mei, was het dan eindelijk zo ver!

Op naar Studio34x in Almere om de Lichttraining te volgen van Michiel Fisher en Walter Blokker.

Vol energie was ik er klaar voor hoor🤪

Samen met een leuke groep fotografen die allemaal het zelfde willen als jij , Licht leren lezen. Yess werken met het licht van Broncolor!!

Dat kan Michiel Fisher heel goed uitleggen .Je werkt met je eigen concept en dus een eigen lichtopstelling waar je mee aan de slag kan. En uiteraard ook bij anderen kan meekijken, meedoen en daar weer van kan leren.

En ja je komt echt terug met zoveel informatie over hoe licht werkt welke lichtbron wat doet , hoe wat waarom, en natuurlijk kan je het gelijk op de modellen toepassen, die de mooiste designs van Monique Désar dragen, Super tof

Tja en dan kom je thuis en dan is de grootste uitdaging dat wat je hebt geleerd uitproberen , gewoon doen dus. dus ja gedaan , met het licht van Broncolor . Wow ik ben nog steeds leergierig wat allemaal mogelijk is.

Wat een toffe Lichttraining in de gaafste studio van Nederland. Ik zou een ieder die dit wil leren deze Lichttraining aanbevelen, Je haalt er zoveel uit, ik tenminste wel. Dus als je niks weet over belichting en of advies wil ,zou ik zeggen ; DOE DE LICHTTRAINING, DOE DAN’ ALS JE DURFT😉

Nathalie Joan

Lichttraining Studiofotografie

30 september 2020

Een tijdje terug heb ik de lichttraining voor studiofotografie gevolgd. Echt een hele interessante dag, omdat je werkt vanuit je eigen concept en niet vanuit vooropgezette lichtopstellingen. Je bent zelf de baas over de uitvoering van je eigen idee, maar het team van studio34 helpt je met tips en een frisse blik om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen en uit te vinden wat je daarvoor nodig hebt. Ik persoonlijk wilde graag een opstelling uitproberen die ik in mijn eigen studio niet voor elkaar kreeg. Na deze training wist ik wat ik daarvoor nodig had en kan ik het nu ook in m’n eigen studio uitvoeren. Echt een aanrader!

Wytske van Urk

"Passie voor het fotovak" in de meest complete fotostudio!

24 december 2019

Het valt mij iedere keer weer op dat de sfeer heel ontspannen is als ik Studio34X binnenkom. Of het nu voor “Art&Fantasy” of voor “Jong Talent”. Michiel Fischer en zijn team laat je altijd thuis voelen; perfecte sfeer, fantastische lichtopstellingen en vergeet niet dat Michiel ook een uitstekend fotograaf is. Is ook altijd bereid om zijn kennis te delen en geeft opbouwende feed back; hij heeft passie voor het foto vak! Van harte aanbevolen!

Fred Blaas

Netwerkdag "Jong Talent"

12 november 2019

Een super dag gehad in deze studio. Samen met een groep fotografen mooie modellen mogen fotograferen in een aantal verschillende studiosettings. Perfecte belichting en goede begeleiding. Super locatie ook bekend van het perfecte plaatje. Michiel zal je altijd bijstaan en advies geven. Top!!

Chris Kruisheer

Mooie studio, volop mogelijkheden!

12 november 2019

Prima hostmanship en geweldige leer/oefenomgeving!

Grote locatie voor workshops en studiofotografie.

Geweldig hoe Michiel uitpakt, en zijn netwerk inzet, om een geweldig resultaat te bereiken en/of te assisteren met belichting. Dit doet hij in de studio maar ook op events of locaties.

Natanya Hartgers

Licht Walhalla

12 november 2019

Prachtige studio met diversen mogelijkheden in backgrounds als licht opstellingen. Michiel en zijn team helpen je graag verder om jouw ideale set in te richten. Netwerkdagen zijn tevens aanrader voor zowel beginnende als gevorderden. Ik kom zeker weer!

Saffeera Koopman

Top studio!

10 november 2019

Een prachtige professionele studio met zeer veel mogelijkheden voor zowel de prof als amateur fotograaf.

Michiel is een vakman! Met veel kennis van licht en fotografie en super om mee te werken.

Annette

Meest complete studio ooit!

8 november 2019

Fotografeer al jaren in deze op en top professionele studio. Alles is mogelijk en biedt meer dan voldoende ruimte voor creatieve shoots. Maar ook de workshops en netwerkdagen zijn super om te doen. Ik kan daarom iedereen deze studio aanbevelen, zowel de beginnende fotograaf als ook de prof komt hier tot z’n recht.

Emile Peters

Super studio

8 november 2019

Wat een mooie grote studio. Ik heb van beide studio’s (witte en zwarte achtergond) gebruik gemaakt. Michiel is erg behulpzaam en heb veel van hem kunnen leren.

Kortom een super studio.

Walter