fbpx

Privé Training
Studiofotografie

Privé Training
Studiofotografie

Privé Training
Studiofotografie

Michiel Fischer
Tijd: Datum en dagdeel volgens afspraak
Locatie: Studio34x , de Steiger 33a, Almere Haven
Organisatie: Michiel Fischer
Kosten: € 350,00 excl. BTW
Korte omschrijving:

Privé training studiofotografie.

Wil je leren om zelf lichtplannen te maken of om jezelf te verbeteren in studio fotografie? Boek dan een 4 uur durende privé workshop bij Michiel Fischer in Studio34x. Michiel is niet alleen belichter in Studio34x maar ook vaste belichter voor verschillende fotografen die geregeld gebruik maken van zijn lichtkennis. In de afgelopen jaren heeft hij een enorme kennis opgebouwd met portretten, fashion en product fotografie. Dankzij zijn werk voor magazines en verschillende tv programma’s in de studio kwam hij ook op veel verschillende locaties met zijn lampen. Tijdens de training laat hij je letterlijk het licht zien. En niet alleen het licht maar ook het beheersen van de schaduwen is een belangrijk onderdeel van de training.

.

Hoe werkt het?

Na de online betaling neemt Michiel contact met je op en bespreekt hij samen met jou wat het beste bij je past of waar je verbeteringen nodig hebt. Na het gesprek plannen jullie een dagdeel in voor de privé lichttraining in de studio. Je kan kiezen voor de ochtend de middag of de avond.

Maandag t/m vrijdag

  • 08:30/12:30
  • 13:30/17:30
  • 18:30/22:30

.

De prijs voor een privé training bedraagt €350 excl. btw. Exclusief model. Je mag natuurlijk een eigen model meenemen, echter kunnen wij tegen extra kosten een passend model voor jou regelen. Wil je met een eigen groepje komen of wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar info@studio34x.com en dan nemen we contact met je op.

.

Geld terug.

Na deze privé training begrijp je het licht en de schaduwen, je kan nu zelf alles beheersen met studiolampen. Ook na de training mag je Michiel altijd contacten met eventuele vragen over opstellingen en lichtval. Wil je zelf licht aanschaffen en kies je net als Michiel voor het lichtmerk Broncolor dan kan je een groot gedeelte of het gehele bedrag van de training terug krijgen. 

Aanmelden:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Adres*
Exclusief 21% BTW
Hidden
Datum
Hidden