fbpx

Michiel Fischer

Michiel FischerMichiel Fischer en Studio34x

 

Michiel Fischer Is de bedenker van het concept studio34x. Een studio gemaakt voor de fotograaf met of zonder lichtkennis. Een professionele fotostudio van 750 m2. Compleet ingericht met het topmerk Broncolor.

Elke fotoshoot die je bij studio34x maakt is gegarandeerd een succes. Wil je de studio huren en vind je het werken met flitsers lastig? Dan kan je Michiel altijd contacten voor uitleg of hem inhuren voor jouw belangrijke opdracht. Hij kan moeiteloos alles voor je klaarzetten of jou de hele dag ondersteuning bieden waar dat nodig is. Alles is bespreekbaar.

Studio34x is de plek waar geregeld licht en fotografie trainingen worden gehouden en alle cameramerken zo’n beetje klant zijn geworden de afgelopen jaren.

Kennis van het licht

 

De enorme lichtkennis die Michiel de afgelopen jaren heeft opgebouwd kwam mede door de samenwerking met verschillende fotografen. Zowel nationaal als internationaal.

Namen als:

-Joel Grimes één van Amerikaans beste reclame fotograaf.

-Chris Knight. Meester van het portret-licht (New York)

-Lindsay Adler de beroemdste fashion fotografe uit New York.

-Gemmy Woud Binnendijk. Wat behoort tot de absolute top van Nederland wat betreft het schilders licht.

-William Rutten. De fotograaf die zo’n beetje alle beroemde artiesten voor zijn lens heeft gehad en een lichtkenner eerste klas.

-Armando Branco en Jorge Rozier. Nederlandse top fashion fotografen.

Michiel heeft persoonlijk allemaal met ze mogen werken en met de meeste nog steeds. Ook werkt hij al jaren voor tv-programma’s waar ze zijn kennis als (flits) belichter graag inhuren.

Privé of collectieve lichttrainingen in Studio34x.

 

Michiel is te boeken als belichter voor fotografen maar ook voor privé lichttrainingen In studio34x of op locatie in binnen en buitenland. Dit doet hij voor de beginnende maar ook voor de gevorderde fotograaf die zijn/haar kennis verder wilt verbreden. Of het nou een (bedrijf)groep is die je bij elkaar wilt brengen of een school met studenten, Studio34x heeft voldoende ruimte voor 30 man. Maar het kan ook zijn dat je eventjes toe bent aan een goed opfris moment met een andere kijk op het belichten? Ook dan kan je bij hem terecht en gaan jullie door alle scenario’s wat voor jou belangrijk is heen.

Ik wil niks liever dan al mijn kennis overbrengen voor iedereen die verder wilt komen met licht.

Studio34x start met verkoopadvies voor Broncolor

 

Al een paar jaar is Studio34x helemaal overgestapt op Broncolor.

Broncolor staat al sinds de jaren 50 bekend als het mooiste studiolicht ter wereld. De lijst van wereldberoemde fotografen die werken met Broncolor is oneindig groot. Een merk van de hoogste kwaliteit die vandaag de dag nog steeds in de top van de fotografie meedraait.

Mede daarom is Studio34x officieel verkoop adviseur geworden van Broncolor. De reden voor deze samenwerking was niet alleen vanwege dat prachtige licht, maar ook om de uitmuntende service die Transcontinenta (Broncolor) al jaren aanbiedt vanuit Nederland en de hele Benelux.

In Studio34x kan je nu op afspraak terecht voor aankoopadvies van het gehele Broncolor assortiment. En dat allemaal op een werkvloer van maar liefst 750m2. Een complete fotostudio waar je alles van dit bijzondere merk werkend kan beleven met Michiel Fischer als jouw persoonlijke adviseur. Met een jarenlange praktijkervaring als belichter de perfecte adviseur voor misschien wel de belangrijkste investering voor de fotograaf die probleemloos vooruit wilt op het hoogste niveau.

Michiel Fischer en Flitslicht

 

Michiel gebruikt zelf al jaren flitslicht en werkte voordat hij Broncolor ontdekte ook met andere flitsmerken zoals Profoto en Elinchrom. Niet alleen In zijn studio maar ook in andere studio’s is hij geregeld te vinden bij belangrijke producties. Waar hij als ervaren commerciële belichter werkt voor fashion, portretfotografen, magazines, Tv-programma’s en de zakelijke markt. Als je een training bij Michiel volgt laat hij je letterlijk het licht zien door al zijn kennis te delen waardoor je zelf weer zekerder bij je klant staat.

De val van het licht kan je niet meten. Licht kan je zien. Licht kan je voelen en licht kan je sturen.