Schrijf hier je review

Ingezonden reviews

Netwerkdag "Jong Talent"

5,0 rating
12 november 2019

Een super dag gehad in deze studio. Samen met een groep fotografen mooie modellen mogen fotograferen in een aantal verschillende studiosettings. Perfecte belichting en goede begeleiding. Super locatie ook bekend van het perfecte plaatje. Michiel zal je altijd bijstaan en advies geven. Top!!

Chris Kruisheer

Mooie studio, volop mogelijkheden!

5,0 rating
12 november 2019

Prima hostmanship en geweldige leer/oefenomgeving!
Grote locatie voor workshops en studiofotografie.
Geweldig hoe Michiel uitpakt, en zijn netwerk inzet, om een geweldig resultaat te bereiken en/of te assisteren met belichting. Dit doet hij in de studio maar ook op events of locaties.

Natanya Hartgers

Licht Walhalla

5,0 rating
12 november 2019

Prachtige studio met diversen mogelijkheden in backgrounds als licht opstellingen. Michiel en zijn team helpen je graag verder om jouw ideale set in te richten. Netwerkdagen zijn tevens aanrader voor zowel beginnende als gevorderden. Ik kom zeker weer!

Saffeera Koopman

Top studio!

5,0 rating
10 november 2019

Een prachtige professionele studio met zeer veel mogelijkheden voor zowel de prof als amateur fotograaf.
Michiel is een vakman! Met veel kennis van licht en fotografie en super om mee te werken.

Annette

Meest complete studio ooit!

5,0 rating
8 november 2019

Fotografeer al jaren in deze op en top professionele studio. Alles is mogelijk en biedt meer dan voldoende ruimte voor creatieve shoots. Maar ook de workshops en netwerkdagen zijn super om te doen. Ik kan daarom iedereen deze studio aanbevelen, zowel de beginnende fotograaf als ook de prof komt hier tot z’n recht.

Emile Peters

Super studio

4,0 rating
8 november 2019

Wat een mooie grote studio. Ik heb van beide studio’s (witte en zwarte achtergond) gebruik gemaakt. Michiel is erg behulpzaam en heb veel van hem kunnen leren.
Kortom een super studio.

Walter