fbpx
 

Schrijf hier je review

Ingezonden reviews

Lichttraining Studiofotografie

5,0 rating
30 september 2020

Een tijdje terug heb ik de lichttraining voor studiofotografie gevolgd. Echt een hele interessante dag, omdat je werkt vanuit je eigen concept en niet vanuit vooropgezette lichtopstellingen. Je bent zelf de baas over de uitvoering van je eigen idee, maar het team van studio34 helpt je met tips en een frisse blik om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen en uit te vinden wat je daarvoor nodig hebt. Ik persoonlijk wilde graag een opstelling uitproberen die ik in mijn eigen studio niet voor elkaar kreeg. Na deze training wist ik wat ik daarvoor nodig had en kan ik het nu ook in m’n eigen studio uitvoeren. Echt een aanrader!

Wytske van Urk

"Passie voor het fotovak" in de meest complete fotostudio!

5,0 rating
24 december 2019

Het valt mij iedere keer weer op dat de sfeer heel ontspannen is als ik Studio34X binnenkom. Of het nu voor “Art&Fantasy” of voor “Jong Talent”. Michiel Fischer en zijn team laat je altijd thuis voelen; perfecte sfeer, fantastische lichtopstellingen en vergeet niet dat Michiel ook een uitstekend fotograaf is. Is ook altijd bereid om zijn kennis te delen en geeft opbouwende feed back; hij heeft passie voor het foto vak! Van harte aanbevolen!

Fred Blaas

Netwerkdag "Jong Talent"

5,0 rating
12 november 2019

Een super dag gehad in deze studio. Samen met een groep fotografen mooie modellen mogen fotograferen in een aantal verschillende studiosettings. Perfecte belichting en goede begeleiding. Super locatie ook bekend van het perfecte plaatje. Michiel zal je altijd bijstaan en advies geven. Top!!

Chris Kruisheer

Mooie studio, volop mogelijkheden!

5,0 rating
12 november 2019

Prima hostmanship en geweldige leer/oefenomgeving!
Grote locatie voor workshops en studiofotografie.
Geweldig hoe Michiel uitpakt, en zijn netwerk inzet, om een geweldig resultaat te bereiken en/of te assisteren met belichting. Dit doet hij in de studio maar ook op events of locaties.

Natanya Hartgers

Licht Walhalla

5,0 rating
12 november 2019

Prachtige studio met diversen mogelijkheden in backgrounds als licht opstellingen. Michiel en zijn team helpen je graag verder om jouw ideale set in te richten. Netwerkdagen zijn tevens aanrader voor zowel beginnende als gevorderden. Ik kom zeker weer!

Saffeera Koopman

Top studio!

5,0 rating
10 november 2019

Een prachtige professionele studio met zeer veel mogelijkheden voor zowel de prof als amateur fotograaf.
Michiel is een vakman! Met veel kennis van licht en fotografie en super om mee te werken.

Annette

Meest complete studio ooit!

5,0 rating
8 november 2019

Fotografeer al jaren in deze op en top professionele studio. Alles is mogelijk en biedt meer dan voldoende ruimte voor creatieve shoots. Maar ook de workshops en netwerkdagen zijn super om te doen. Ik kan daarom iedereen deze studio aanbevelen, zowel de beginnende fotograaf als ook de prof komt hier tot z’n recht.

Emile Peters

Super studio

4,0 rating
8 november 2019

Wat een mooie grote studio. Ik heb van beide studio’s (witte en zwarte achtergond) gebruik gemaakt. Michiel is erg behulpzaam en heb veel van hem kunnen leren.
Kortom een super studio.

Walter