fbpx
 

Schrijf hier je review

Ingezonden reviews

Lichttraining Studio34x

Rated 5 out of 5
15 mei 2021

Twee weken geleden
1 mei, was het dan eindelijk zo ver!
Op naar Studio34x in Almere om de Lichttraining te volgen van Michiel Fisher en Walter Blokker.
Vol energie was ik er klaar voor hoor🤪
Samen met een leuke groep fotografen die allemaal het zelfde willen als jij , Licht leren lezen. Yess werken met het licht van Broncolor!!
Dat kan Michiel Fisher heel goed uitleggen .Je werkt met je eigen concept en dus een eigen lichtopstelling waar je mee aan de slag kan. En uiteraard ook bij anderen kan meekijken, meedoen en daar weer van kan leren.
En ja je komt echt terug met zoveel informatie over hoe licht werkt welke lichtbron wat doet , hoe wat waarom, en natuurlijk kan je het gelijk op de modellen toepassen, die de mooiste designs van Monique Désar dragen, Super tof
Tja en dan kom je thuis en dan is de grootste uitdaging dat wat je hebt geleerd uitproberen , gewoon doen dus. dus ja gedaan , met het licht van Broncolor . Wow ik ben nog steeds leergierig wat allemaal mogelijk is.
Wat een toffe Lichttraining in de gaafste studio van Nederland. Ik zou een ieder die dit wil leren deze Lichttraining aanbevelen, Je haalt er zoveel uit, ik tenminste wel. Dus als je niks weet over belichting en of advies wil ,zou ik zeggen ; DOE DE LICHTTRAINING, DOE DAN’ ALS JE DURFT😉

Nathalie Joan

Lichttraining Studiofotografie

Rated 5 out of 5
30 september 2020

Een tijdje terug heb ik de lichttraining voor studiofotografie gevolgd. Echt een hele interessante dag, omdat je werkt vanuit je eigen concept en niet vanuit vooropgezette lichtopstellingen. Je bent zelf de baas over de uitvoering van je eigen idee, maar het team van studio34 helpt je met tips en een frisse blik om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen en uit te vinden wat je daarvoor nodig hebt. Ik persoonlijk wilde graag een opstelling uitproberen die ik in mijn eigen studio niet voor elkaar kreeg. Na deze training wist ik wat ik daarvoor nodig had en kan ik het nu ook in m’n eigen studio uitvoeren. Echt een aanrader!

Wytske van Urk

"Passie voor het fotovak" in de meest complete fotostudio!

Rated 5 out of 5
24 december 2019

Het valt mij iedere keer weer op dat de sfeer heel ontspannen is als ik Studio34X binnenkom. Of het nu voor “Art&Fantasy” of voor “Jong Talent”. Michiel Fischer en zijn team laat je altijd thuis voelen; perfecte sfeer, fantastische lichtopstellingen en vergeet niet dat Michiel ook een uitstekend fotograaf is. Is ook altijd bereid om zijn kennis te delen en geeft opbouwende feed back; hij heeft passie voor het foto vak! Van harte aanbevolen!

Fred Blaas

Netwerkdag "Jong Talent"

Rated 5 out of 5
12 november 2019

Een super dag gehad in deze studio. Samen met een groep fotografen mooie modellen mogen fotograferen in een aantal verschillende studiosettings. Perfecte belichting en goede begeleiding. Super locatie ook bekend van het perfecte plaatje. Michiel zal je altijd bijstaan en advies geven. Top!!

Chris Kruisheer

Mooie studio, volop mogelijkheden!

Rated 5 out of 5
12 november 2019

Prima hostmanship en geweldige leer/oefenomgeving!
Grote locatie voor workshops en studiofotografie.
Geweldig hoe Michiel uitpakt, en zijn netwerk inzet, om een geweldig resultaat te bereiken en/of te assisteren met belichting. Dit doet hij in de studio maar ook op events of locaties.

Natanya Hartgers

Licht Walhalla

Rated 5 out of 5
11 november 2019

Prachtige studio met diversen mogelijkheden in backgrounds als licht opstellingen. Michiel en zijn team helpen je graag verder om jouw ideale set in te richten. Netwerkdagen zijn tevens aanrader voor zowel beginnende als gevorderden. Ik kom zeker weer!

Saffeera Koopman

Top studio!

Rated 5 out of 5
10 november 2019

Een prachtige professionele studio met zeer veel mogelijkheden voor zowel de prof als amateur fotograaf.
Michiel is een vakman! Met veel kennis van licht en fotografie en super om mee te werken.

Annette

Meest complete studio ooit!

Rated 5 out of 5
8 november 2019

Fotografeer al jaren in deze op en top professionele studio. Alles is mogelijk en biedt meer dan voldoende ruimte voor creatieve shoots. Maar ook de workshops en netwerkdagen zijn super om te doen. Ik kan daarom iedereen deze studio aanbevelen, zowel de beginnende fotograaf als ook de prof komt hier tot z’n recht.

Emile Peters

Super studio

Rated 4 out of 5
8 november 2019

Wat een mooie grote studio. Ik heb van beide studio’s (witte en zwarte achtergond) gebruik gemaakt. Michiel is erg behulpzaam en heb veel van hem kunnen leren.
Kortom een super studio.

Walter