fbpx

Studio 1 en 2

Studio34x biedt ruime mogelijkheden voor alle denkbare foto fashionproducties, videoclips en fotoshoots. En met ‘ruime’ bedoelen we ook ‘ruime’ want fotostudio Studio34x heeft een totale oppervlakte van maar liefst 750 m2 waardoor we tot de grotere studio’s in het land behoren.

‘Voldoende ruimte voor iedereen’; dat was de leidraad bij het inrichten van de twee hallen die we hebben gerealiseerd. De fotograaf, visagisten, kappers, modellen, haarstylisten: iedereen en alles heeft hier de ruimte. Dat biedt niet alleen fantastische mogelijkheden; het werkt natuurlijk ook veel prettiger!

Bekijk de prijslijst Studio34x.

Studio 1

Studio 1
Witte studio met 3 grote rondwanden, kleedruimte, visagie ruimte, styling ruimte, ruime zithoek, toilettengroep, voldoende koffie en thee, en een mooie Bluetooth-muziekspeler.

Als je studio 1 huurt, huur je de witte infinity wand van 120 m². De wanden zijn 11x11x11 meter en ongeveer 3,5 meter hoog. Deze ruimte is uitermate geschikt voor fashion, dans- en productproducties. Door de enorme draaischijf van 6 meter doorsnede kan er met gemak een auto tot 2500 kilo draaien. Deze draaischijf is optioneel. Vanuit het plafond komt er al voldoende licht om verschillende videoproducties te draaien, en uiteraard hebben wij nog voldoende lampen en fullcolour panelen en krachtige fullcolour spots beschikbaar om alles in te vullen met verschillende kleuren. Voor iets meer budget kunnen wij vanuit het plafond elke gewenste kleur laten komen voor verschillende effecten. Voor meer privacy is de gehele ruimte afsluitbaar met dikke zwarte gordijnen, waardoor het ook heel donker kan zijn.

Studio 1 Huren?

Studio 2
Studio 2, gelegen aan de achterzijde van het gebouw, is een verborgen parel die bij elke bezoeker een wow-effect teweegbrengt. Met een imposante rondwand die nu nog zwart is, maar binnenkort naar wit wordt getransformeerd, biedt deze ruimte uitstekende mogelijkheden voor fashion fotografie, workshops, presentaties en trainingen. De studio is populair bij portret- en modefotografen, filmmakers, en wordt regelmatig gebruikt voor producties in magazines, films, tv-programma’s en videoclips.

Studio 2 beschikt over vier kleedkamers die niet alleen comfort bieden, maar ook transformeerbaar zijn tot filmsets, elk uitgerust met ruime kleedmogelijkheden. De make-up ruimte is voorzien van een grote visagie tafel, verlicht met gespecialiseerde panelen voor het ideale licht tijdens make-up en hairstyling.
Onze metalen roestdeur voegt een unieke textuur toe aan shoots en de verscheidenheid aan gekleurde wanden en handgeschilderde doeken bieden talloze opties voor het vastleggen van klassieke tot moderne looks.

Studio 2 Huren?

Studio 2

In de bijzonder ruim opgezette visagistenhoek, tussen de beide studio’s in, kunnen meerdere visagisten, kappers en haarstylisten tegelijk aan de slag!

Achter een grote metalen schuifdeur bevindt zich een 75m2 kleed- en stylistenruimte met eigen paskamers. Ook hier ademt alles ruimte met schitterend daglicht inval en vanzelfsprekend zijn er verrijdbare kledingrekken en voldoende eigen lockers!

Complete studio huren?