fbpx

Studio 1 en 2

Studio34x biedt ruime mogelijkheden voor alle denkbare foto fashionproducties, videoclips en fotoshoots. En met ‘ruime’ bedoelen we ook ‘ruime’ want fotostudio Studio34x heeft een totale oppervlakte van maar liefst 750 m2 waardoor we tot de grotere studio’s in het land behoren.

‘Voldoende ruimte voor iedereen’; dat was de leidraad bij het inrichten van de twee hallen die we hebben gerealiseerd. De fotograaf, visagisten, kappers, modellen, haarstylisten: iedereen en alles heeft hier de ruimte. Dat biedt niet alleen fantastische mogelijkheden; het werkt natuurlijk ook veel prettiger!

Bekijk de prijslijst Studio34x.

Studio 1

Studio 1
De witte limbowand van ruim 120m2 in het voorste gedeelte van de studio beschikt over een draaischijf van 6 meter waarop een auto tot 2,5 ton moeiteloos kan draaien. Daarboven hangt een reflectiescherm van 8 meter.

Met het uitgebreide assortiment lampen en light shapers van het topmerk Broncolor kunt u zelfs een auto perfect uitlichten. De limbowand biedt meer dan genoeg ruimte voor fashion shoots en andere creatieve doeleinden.

Studio 1 Huren?

Studio 2
Een brede verbinding achter de rechterwand vol met Broncolor light shapers leidt naar de tweede studioruimte. Deze heeft een industriële uitstraling: ruim 400m2 met een zwarte limbowand op een verhoogd podium.

Tevens zijn er in deze ruimte een aantal gekleurde wanden en een  daglichtpaneel voor de daglicht specialisten. ook vind je daar de ruime kleedkamers en de 6 meter lange roestdeur.

Studio 2 Huren?

Studio 2

In de bijzonder ruim opgezette visagistenhoek, tussen de beide studio’s in, kunnen meerdere visagisten, kappers en haarstylisten tegelijk aan de slag!

Achter een grote metalen schuifdeur bevindt zich een 75m2 kleed- en stylistenruimte met eigen paskamers. Ook hier ademt alles ruimte met schitterend daglicht inval en vanzelfsprekend zijn er verrijdbare kledingrekken en voldoende eigen lockers!

Complete studio huren?