fbpx

Headshots

Zakelijke headshots

Headshots-Profielfoto’s voor € 159,- inclusief btw.

Neem contact met mij op en reserveer een plek!

reserveren

Voor wie is dit?

Voor iedereen die high-end portretfoto’s nodig heeft opent Studio34x een aantal dagen per week haar deuren speciaal voor Headshots. Of je nu een portret nodig hebt voor je LinkedIn profiel, je visitekaartjes of je website; Michiel Fischer maakt een prachtig, herkenbaar portret van je. 

Headshots

De term headshots wordt al jaren gebruikt in de USA. Hiermee wordt een pakkend shot van een persoon bedoeld waarin de persoonlijkheid naar voren komt. Het is dus geen standaard pasfoto, maar een duidelijke foto van wie je echt bent. Zo krijgen mensen die je headshot online zien een helder beeld van jou. 

Makkelijk en snel geregeld

Koop online je ticket. Je kiest zelf voor een ticket op een specifieke tijd of een inloop ticket. Met een ticket op een specifieke tijd mag je een voorkeur aangeven tussen welke uren je gefotografeerd wilt worden op één van de maandagen. De lijst met beschikbare data staat op de website. Met een vrij ticket loop je naar binnen wanneer het jou schikt (op de headshotdagen.) Dan ben je ook snel aan de beurt, maar tickets waarbij een tijd is gereserveerd hebben voorrang als het drukker is.

Altijd te gebruiken

Tickets die je online koopt blijven 3 maanden geldig. Ook de tijdstickets, deze mag je ook gebruiken tijdens de headshotdagen, als een vrij ticket, mocht je onverhoopt verhinderd zijn.

Relaxte sfeer en jouw zaken gaan door

Wij hebben voldoende flexwerkplekken met snelle wifi en heerlijke koffie en thee. Als je voor of na je fotoshoot even wilt blijven werken, dan is dat geen probleem. De bereikbaarheid van de studio is uitstekend. Wij zitten vanaf Amsterdam aan het begin van de A6. Parkeren is gratis en kan gemakkelijk voor de deur. Studio34x is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. 

Headshots voor bedrijven

Heb je headshots nodig van alle medewerkers? Door de centrale ligging is Studio34x goed bereikbaar voor alle werknemers van je bedrijf die een krachtige portretfoto nodig hebben. Of dat nu voor social media is of voor op de website; wij zorgen dat iedereen op de foto staat zoals hij of zij echt is. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een vaste, herkenbare achtergrond of voor een bijzondere lichtopstelling voor de nét wat andere look voor je bedrijf. Meer weten of een afspraak maken voor je team? Mail dan naar info@studio34x.com. 

Het mooie van Studio34x

  • 750m2 fotostudio.
  • Flexplekken met WiFi op de headshotdagen.
  • Gratis koffie en thee.
  • Gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.
  • OV op 4 minuten lopen tot de hoofdingang.
  • Experts in licht en fotografie.
  • High-end foto apparatuur.
  • Prachtige profielfoto’s.