fbpx

Workshop
Licht en Stilleven
4 maart 2023

Workshop
Licht en Stilleven
4 maart 2023

Workshop
Licht en Stilleven
4 maart 2023

licht-en-stilleven-02
Datum:
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Studio34x, De Steiger 33a Almere Haven
Organisatie: Michiel Fischer
Maximum aantal deelnemers: 5
Kosten: € 199,00 Excl. BTW
Korte omschrijving:

Workshop licht en stilleven

.

Een stilleven is een artistieke compositie van levenloze objecten, die met zorg zijn belicht. Met het fotograferen van een stilleven kan een fotograaf zich focussen op de juiste compositie en de waardes van de kleur. Met het maken van stillevens leer je als geen ander naar het licht te kijken. Vooral de val van het licht wat zorgt voor de mooie zachte uitloop van het licht. Ik ben al jaren onder de indruk van het werk wat Carolien van Schie-Nanninga maakt en ben er ook hartstikke trots op dat ze deze dag erbij is om ons te helpen in Studio34x.

.

Zaterdag 4 maart komt Carolien van Schie – Nanninga als gast naar de studio om te helpen met een training stillevens. En dat gaat een hele boeiende dag worden.

.

We beginnen in de ochtend met de belangrijkste tips, hoe licht precies werkt en hoe je het licht het beste kan gebruiken voor dit onderwerp. Caroline geeft je daarbij de beste tips, waar je op moet letten met de opbouw van je eigen stilleven. Tijdens deze dag blijven wij iedereen ondersteuning geven met het juiste licht en wat je het beste kan doen in de nabewerking. Ook deel ik het netwerk met je waar je de mooiste artprints kan laten maken. Wij willen iedereen voldoende aandacht geven en houden daarom de groep klein. Dus als je erbij wilt zijn: Wees snel. Een aanmeld link vindt je hieronder.

.

Wat neem je mee?
Omdat je die dag jouw eigen beeld gaat maken vragen wij dat je zelf meeneemt wat je denkt nodig te hebben voor jouw stilleven. Er zijn in de studio verschillende achtergronden en doeken ,waaronder hele bijzondere hand geschilderde. Ook zijn er wat kleurrijke wanden en voldoende tafels in de studio aanwezig.

.

Waar je aan kan denken zijn:
Tafelkleden,
Fruit en schalen,
Servies,
Kandelaars,
Boeken,
Lijstjes,
Vazen.
Maar misschien heb je ook persoonlijke spullen wat je graag terug wilt zien in je stilleven.

.

Het werk van Carolien vindt je hier: www.carolienvanschie.nl

.

Prijs inclusief lunch is €199 excl. de btw en €240 incl. de btw.

Aanmelden:

Helaas, de training is voor deze datum uitverkocht.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.