fbpx

Training
Studiofotografie
2 Juli 2022

Training
Studiofotografie
2 Juli 2022

Training
Studiofotografie
2 Juli 2022

Rowena Training
Datum:
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Studio34x, de Steiger 33a Almere-Haven
Organisatie: Michiel Fischer
Maximum aantal deelnemers: 8
Kosten: € 179,00 Excl. 21% BTW
Korte omschrijving:
Als je wilt leren hoe licht werkt en hoe je licht kan sturen is deze dag perfect voor jou. Na deze dag ben je zelf in staat het licht op te stellen voor jouw eigen studiofotografie.

.

Deze lichttraining is wel een pittige. Alles is geheel praktijk gericht en het wordt een lange maar leerzame dag.

.

De hele dag staat in het thema van licht en schaduwen.
Hoe zet je de verschillende lampen op voor het juiste licht/schaduw. Hoe bepaal je de lichtval op het model en op de achtergrond.

.

Wij vragen iedereen ook 1 a 2 voorbeelden (moodboard) mee te nemen van een foto waar ze het licht van willen maken. Iets uit een magazine of van internet. Dit gaat nl jouw exclusieve setting worden die je voor je portfolio gaat fotograferen.

.

We houden deze dag de groep ook klein. +/- 8 personen. Na een visuele uitleg van diverse lichtbronnen gaat ieder zelf het licht opbouwen voor zijn/haar eigen fotoshoot. Hierbij wordt je geholpen door de rest van de groep met de opbouw maar je fotografeert exclusief in jouw eigen setting.

.

Wij bouwen deze dag dus (samen) +/- 8 lichtsetups. Je mag bij je keuzes ook gebruik maken van de prachtige handgeschilderde achtergronden of de bestaande muren in de studio. Of de krukjes en stoelen die we in de studio hebben. Wil je zelf iets meenemen kan dat natuurlijk ook.

.

Omdat we elkaar helpen en meekijken op de monitor is het leerzaam te zien hoe de beelden tot stand komen. Deze lichttraining is voor elk niveau en wordt door ons persoonlijk begeleid. Uiteraard verzorgen wij de lunch deze dag.
Aanmelden:
Naam*
E-mailadres*
Adres*
Exclusief 21% BTW
Hidden
Datum
Toestemming*
Hidden
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.