fbpx

Training
Studiofotografie
17 juni 2023

Training
Studiofotografie
17 juni 2023

Training
Studiofotografie
17 juni 2023

L1010236
Datum:
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Studio34x, de Steiger 33a Almere-Haven
Organisatie: Michiel Fischer
Maximum aantal deelnemers: 8
Kosten: € 179,00 Excl. 21% BTW
Korte omschrijving:

Als je wilt leren hoe licht werkt en hoe je licht kan sturen is deze dag perfect voor jou. Na deze dag ben je zelf in staat het licht op te stellen voor jouw eigen studiofotografie.
.
Deze lichttraining is wel een pittige. Alles is geheel praktijk gericht en het wordt een lange maar leerzame dag.
.
De dag staat in het thema van licht en schaduwen. Hoe zet je de verschillende lampen op voor het juiste licht/schaduw? Hoe bepaal je de lichtval op het model en op de achtergrond? Als eerst wordt de theorie behandeld en aan de hand van een aantal licht opstellingen stap voor stap toegelicht en visueel gemaakt. Je leert en ervaart hoe en met welke lampen een setting wordt opgebouwd en ingeregeld om het model zo uitgelicht te krijgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt.
.
Vervolgens word je uitgedaagd om de geleerde theorie toe te gaan passen door met elkaar aan de hand van opdrachten settingen aan te passen of uit te breiden om tot het gewenste resultaat te komen.
.
Wij bouwen deze dag dus (samen) een aantal lichtsetups. Je mag hierbij ook gebruik maken van de prachtige handgeschilderde achtergronden of de bestaande muren in de studio. Ook kan je de krukjes en stoelen die we in de studio hebben voor gebruiken.
.
Deze lichttraining is voor elk niveau en wordt door ons persoonlijk begeleid. Uiteraard verzorgen wij de lunch deze dag.

Aanmelden:

Helaas, de training is voor deze datum uitverkocht.